Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - +46 (0) 8-505 930 00

AARO – Ett komplett verktyg för rapportering, koncernredovisning och analys

Det finns många anledningar till att välja AARO, och här finner du några av dem. Vill du veta mer om hur systemet fungerar i praktiken? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en demo.
Vi kommer gärna ut till dig och lyssnar på era önskemål och krav på er rapporteringslösning, och visar hur AARO kan effektivisera koncernrapporteringen och uppföljningsarbetet i din verksamhet.

Spårbarhet, enkelhet och tillgänglighet

AARO:s kraftfulla rapportgenerator är unik på marknaden, och väldigt användarvänlig enligt många kunder. Vi har gjort det väldigt enkelt att exempelvis skapa nya konton, nyckeltal och rapporter, så att ni blir självgående och inte behöver bli konsultberoende.

Utöver de standardrapporter som ingår, kan du enkelt skapa skräddarsydda rapporter ner till lägsta detaljnivå, för alla standard- och bolagsspecifika uppföljnings- och redovisningsbegrepp.

Med AARO kommer den interna och externa rapporteringen och uppföljningen alltid att överensstämma eftersom informationen sparas i en enda datakälla. Systemet är dessutom tillgängligt dygnet runt för alla användare, även när underhåll och konsolidering pågår.

100 % fokus på koncernredovisning

När du väljer vår produkt får du tillgång till 30 års erfarenhet inom koncernrapportering och konsolidering. Vi har bred kompetens inom ekonomi och teknik, med 100 % fokus på finansiell rapportering. Våra medarbetare och konsulter har lång och praktisk erfarenhet av legal och operationell koncernrapportering och uppföljning från centrala positioner i stora svenska börsbolag.

Ledande leverantör sedan flera år

Aaro Systems är sedan flera år den ledande leverantören av system för koncernrapportering på den svenska marknaden. I början av 2000-talet hade vi en handfull kunder – idag väljer varannan koncern AARO när de byter koncernredovisningssystem.

Nu har vi över 200 koncerner som använder AARO för sin koncernrapportering, och av OMX Stockholmsbörsens Large Cap Lista, använder 25 % av koncernerna AARO.

Enkel och snabb implementation

När du väljer AARO får du ett komplett system som täcker ditt bolags grundläggande behov av rapportering, koncernredovisning och analys. AARO levereras som ett färdigt baspaket – redo att installeras och börja användas direkt.

AARO Baspaket ger dig en gedigen plattform att utgå ifrån, som sedan kan anpassas efter de specifika kraven och önskemålen som finns inom ditt bolag. AARO utvecklas kontinuerligt efter våra kunders krav och önskemål.

Läs mer »