Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - +46 (0) 8-505 930 00
Language:
  • English
  • Svenska

Om Aaro Systems

Aaro Systems AB vision är att göra koncernkonsolidering enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat vår produkt i över 30 år, kan vi idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys, hos såväl större som mindre koncerner.

Med AARO som ditt koncernverktyg säkerställer du en snabb och kvalitetssäker bokslutsprocess som är lättanalyserad och presenterbar med få manuella arbetssteg.

Historik

Aaro Systems AB grundades 1989 och den första versionen av AARO kom ut på marknaden 1999. Under de första tio åren skapades grunden till vår produkt genom utvecklandet av en skräddarsydd rapporteringslösning åt internationella koncerner. Resultatet av det arbetet blev AARO, ett komplett CPM-system (Corporate Performance Management System).

2005 lanserade vi AARO Baspaket – ett färdigt standardsystem som enkelt installeras hos kunden, men som kan anpassas efter kundens önskemål och krav. AARO Baspaket vänder sig både till större och mindre koncerner, och förenklar och kortar ner tiden för implementation av AARO. Den nuvarande versionen av AARO – AARO22 – lanserades på vår användarkonferens 24 november-10 december 2020.

Aaro Systems AB är ett självfinansierat, privatägt företag och har idag 130 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Nairobi och Dubai.

Utveckling

Aaro Systems AB är sedan flera år den ledande leverantören av koncernrapporteringssystem på den svenska marknaden. Idag väljer varannan koncern AARO när de byter koncernredovisningssystem. På NasdaqOMX Stockholm Large Cap är 25 % AARO-användare, och våra kunder är representerade inom en mängd olika branscher med varierande rapporterings- och uppföljningskrav.

Genom åren har Aaro Systems utmärkt sig genom förmågan att anpassa sig efter kundernas behov. Nära samarbeten och utvecklingsprojekt, tillsammans med några av Skandinaviens största koncerner, har bidragit till att skapa en organisation som är väl rustad att möta marknadens behov såväl i Sverige, som internationellt. Programvaran AARO finns redan installerad i mer än 140 länder över hela världen.