Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - +46 (0) 8-505 930 00
Language:
  • English
  • Svenska

AARO – företaget och produkten

Starten

Företaget AARO grundades 1989 och den första versionen av vår mjukvara kom ut på marknaden 1999. Under de första tio åren skapades grunden till vår produkt genom utvecklandet av en skräddarsydd rapporteringslösning åt internationella koncerner. Resultatet av det arbetet blev AARO – ett komplett CPM-system (Corporate Performance Management System).

2005 lanserade vi AARO Baspaket – ett färdigt standardsystem som enkelt installeras hos kunden, men som kan anpassas efter kundens önskemål och krav. AARO Baspaket vänder sig både till större och mindre koncerner, och förenklar och kortar ner tiden för implementation av AARO. Den nuvarande versionen av AARO – AARO22 – lanserades på vår användarkonferens 24 november-10 december 2020.

AARO är ett självfinansierat, privatägt företag och har idag 145 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Nairobi och Dubai.

Utveckling

Vi vurmar för kunddriven utveckling och har genom åren utmärkt oss genom förmågan att anpassa oss efter kundernas behov. Nära samarbeten och utvecklingsprojekt, tillsammans med några av Skandinaviens största koncerner, har bidragit till att skapa en organisation som är väl rustad att möta marknadens behov såväl i Sverige, som internationellt.

Vi är sedan flera år den ledande leverantören av koncernrapporteringssystem på den svenska marknaden. Idag väljer varannan koncern AARO när de byter koncernredovisningssystem. På NasdaqOMX Stockholm Large Cap är 25 % AARO-användare, och våra kunder är representerade inom en mängd olika branscher med varierande rapporterings- och uppföljningskrav.