Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - +46 (0) 8-505 930 00

AARO – företaget och produkten

Starten

Vi etablerades 1989 och den första versionen av vår mjukvara AARO kom ut på marknaden 1999. Under de första tio åren skapades grunden till vår produkt genom utvecklandet av en skräddarsydd rapporteringslösning åt internationella koncerner. Resultatet av det arbetet blev AARO – ett komplett koncernrapporteringssystem (CPM).

AARO Baspaket

2005 lanserade vi AARO Baspaket – ett färdigt standardsystem som enkelt installeras hos kunden, men som kan anpassas efter kundens önskemål och krav. AARO Baspaket vänder sig både till större och mindre koncerner, och förenklar och kortar ner tiden för implementation av AARO.

Den senaste versionen av AARO, AARO24, släpptes för implementation i början av februari 2023. Boka din uppgradering redan nu eller kontakta oss för mer information.

AARO är ett självfinansierat, privatägt företag och har idag 145 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Nairobi och Dubai.

Kunddriven utveckling

Vi vurmar för kunddriven utveckling och har genom åren utmärkt oss genom förmågan att anpassa oss efter kundernas behov.

Nära samarbeten och utvecklingsprojekt, tillsammans med några av Skandinaviens största koncerner, har bidragit till att skapa en organisation som är väl rustad att möta marknadens behov såväl i Sverige, som internationellt.

Ledande leverantör av koncernrapporteringssystem

Vi är sedan flera år den ledande leverantören av koncernrapporteringssystem på den svenska marknaden. Våra kunder är representerade inom en mängd olika branscher, med varierande rapporterings- och uppföljningskrav.

Idag använder 30 % av bolagen på Nasdaq Stockholm Large Cap AARO, och även på Mid Cap är 30 % av bolagen AARO-användare.